Conjunctia Nostra ville være logens navn, hvis vi havde feminine former og håbløse holdninger til tilværelsen. Dette er dog ikke tilfældet, og Conjunctio Nostro – som vi retteligt kalder os – er latin for ’Forening af venner’. Altså et fællesskab for fyre – uden kvinder (med mindre de er betalt for en ydelse).

Hvorfor så denne kønslige segregering i et samfund, der i stadigt stigende grad skriger på ligestilling? Vi må erkende, at vi er forskellige, og Conjunctio Nostro hylder denne distinktion. Kvinder ønsker de samme vilkår i alle aspekter af livet som mænd, men samtidig ønsker majoriteten at få holdt døren af en gentleman samt at gå hjem fra byturen med et uændret beløb på lommen. Alt dette ville være acceptabelt, hvis mænd tilsvarende kunne få lov til at agere en kende dobbeltmoralsk og til tider umodent. Det siger normerne, at vi ikke kan i kvindeligt selskab uden at opleve distancerende hovedrysten, hvorfor vi har valgt at løsrive os.

Med et navn af latinsk oprindelse kunne man være tilbøjelig til at formode, at Conjunctio Nostro bestod af en samling akademikere. At samtaleemnerne begrænsede sig til fortolkninger af Max Weber og strukturfunktionalisme. Sandheden er, at vi er langt mere nuancerede end som så. Således debatteres langt mere evigtgyldige sager som mjød, fjabbe og fodbold.

Adidas Originals Stan Smith Adidas Yeezy 350 Boost Turtle Dove Adidas Stan Smith Foot Locker Billig adidas NMD Verkauf Supra Shoes Adidas Yeezy Boost 350 UK For Sale Outlet Online Nike Free 5.0 Running Shoes Adidas Originals Superstar 2 Nike Air MAX 2016 Timberland Boots Adidas Yeezy Boost 350 UK For Sale Adidas Ultra Boost Shoes UK Nike Sock Dart Adidas US Nike Air Max Nike Internationalist Adidas NMD Sneakers Adidas Yeezy Boost Air Jordan Shoes Adidas NMD R1

Conjunctio Nostro mødes på sagnomspunden vis den første lørdag i hver anden måned. Adressen skifter fra gang til gang, mens også aktiviteterne veksler. Et næsten fast inventar er dog en nogenlunde anstændig ret mad samt et slag af det gode gamle spil, poker. To populære årligt tilbagevendende begivenheder er golfturneringen og julefrokosten, men Logebrødrenes kroppe har ligeledes oplevet blå mærker efter paintball, gedigne tømmermænd efter et druk-bowling arrangement, at glemme resultatet af en vital landskamp som følge af dåseøl etc.

Kort sammenfattet: Vi er drengerøve, og det er vi stolte af!

På vegne af Conjunctio Nostro

Logebroder Kjær